• Ajanvaraus kampaajat:

Tanja 0451296656

     

 

Julia 0451595909

     
  • ma-pe 10.00-19.00
     
 

Linkit


Consultro

Nettipalvelujen konsultointi, hakukoneoptimointi, online-tuki ja -koulutus, verkkosivut ja -kaupat, video- ja valokuvaus. Kaikki palvelut tarjotaan vuosien kokemuksella ja erittäin ystävälisellä palvelulla.

 

Hammaslääkäri

Hammaslääkäri Stardent Oy on vuodesta 1998 lähtien toiminut yksityinen hammaslääkäriasema, joka tarjoaa asiantuntevaa hammashoitoa nykyaikaisin laittein.Valoisat ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat katutasossa hyvien kulkuyhteyksien (metro, raitiovaunut, bussit) varrella Helsingin Sörnäisissä, Töölössä ja Itäkeskuksessa..

Hammaslääkäri Helsinki


Autoteippaukset ja mainosteippaukset

Tuotanto on optimoitu! Meillä kaikki tehdään itse, oli kysymyksessä suunnittelu, tulostus, leikkaus tai laminointi. Kaikki tuotetaan samassa paikassa, ja siksi toimitusajat ovat nopeat! Kaikki palvelut saman katon alla! Säästä aikaa, rahaa ja puhelinkuluja. Koska kaikki palvelut ovat saman katon alla, pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin, mikä takaa parhaan mahdolisen tuloksen. Keskeinen sijainti pääkaupunkiseudulla! Toimipisteemme on Pasilassa. Pääsemme nopeasti kaikkialle pääkaupunkiseudulla, olipa kyseessä yritys tai yksityisasiakas..

Autoteippaus mainosteippaus


Ompelimo

Ompelimo sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Pukukorjaukset jopa seuraavana päivänä. Mittatilaus- ja korjausompelu nahasta silkkiin & sisustustyöt.

Ompelimo Helsinki

Osoite

  • Runeberginkatu 19
    00100 Helsinki

Aukioloajat

  • ma-pe 10.00-19.00
    Muina aikoina sopimuksen mukaan

Sosiaalinen media

   0012 Youtube    0044 Facebook   0046 Twitter  flicker-runebergia   Yelp   instagram  foursquare runebergia


 redken-logo    k.m    

© 2012-2019  Salon Runebergia Helsinki Kamppi
 

  CONSULTRO